Gå til indhold
EPSI kundetilfredshed b2c og b2b 2019
EPSI kundetilfredshed b2c og b2b 2019

Pressemeddelelse -

Bankernes fokus på nye kunder går ud over de gamle

På trods af de høje vurderinger af bankrådgiverne kan vi se, at nye kunder er markant mere tilfredse end ”gamle kunder”. Og trenden er nedadgående – det bliver værre og værre, jo længere kunderne har været hos banken.

”Vores undersøgelser viser, at proaktiviteten fortsat halter for branchen. Det er ikke på samme måde tilfældet for det første år som kunde, hvor bankerne typisk møder kunderne med velkomstprogrammer etc. Bankerne har måske for travlt med nysalg og glemmer at sørge for at være relevant proaktive for de eksisterende kunder,” siger Sofie Breum, Country Manager, EPSI Rating Danmark.

Emner

Kategorier


Vi er ejet af EPSI Rating Group og Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i hele Norden og i Europa. Institut for Kvalitetsudvikling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. SIQ er ejet af den svenske stat, via Tillväxtverket, og medlemsorganisationerne i “Intressentforeningen Kvalitetsudvikling”.

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

EPSI Rating Danmark leverer handlingsorienterede indsigter - vi stiller skarpt på kunder, borgere m.fl. - og hjælper virksomheder og samfund med at fokusere på de ting, der er vigtigst i interessenternes øjne.

EPSI Rating
Nybrogade 12
1203 København K