Gå til indhold
EPSI Rating om Telekom 2017
EPSI Rating om Telekom 2017

Pressemeddelelse -

TV- og bredbånds-kunder er blevet mere tilfredse

TV- og bredbånds-kunder er blevet mere tilfredse

Årets undersøgelse fra EPSI Rating viser, at kunderne ikke længere oplever så stor en forskel i tilfredshed mellem deres mobil-, bredbånds- og TV-udbyder. Mobilkundernes tilfredshed ligger på samme niveau i 2017 som i 2016, og det er stadig det marked i telesektoren, hvor kunderne er mest tilfredse. Kunderne på bredbånds- og TV-markedet har oplevet en markant stigning i tilfredshed og nærmer sig nu niveauet af tilfredshed på mobil-markedet. Bredbåndskunderne har aldrig været så tilfredse, som de er i årets EPSI Rating undersøgelse.

Danskerne markant mere tilfredse med deres teleselskab end svenskere og nordmænd

På baggrund af tilsvarende undersøgelser i Sverige og Norge ses det, at danskerne er mere tilfredse med deres udbydere af mobil, bredbånd og TV, end kunderne i de andre nordiske lande.

Stor forskel mellem de enkelte udbydere

Det danske studie viser ydermere, at der er forskel mellem de enkelte leverandører, og at der er en stor variation i kundetilfredshedsscoren mellem dem. Telmore, Waoo og Boxer er de udbydere der har de mest tilfredse kunder på de respektive markeder. Enkelte udbydere på TV, som f.eks. Stofa, Boxer og YouSee har oplevet store stigninger i forhold til 2016. Generelt er tilfredshedsscoren for leverandørerne på tv-markedet steget meget.

Mere information omkring studiet, på www.epsi-denmark.org

Kontakt information:

Helene Söderberg, Direktør

Telefon: 31 75 40 38

e-mail: helene.soderberg@epsi-rating.com

Emner

Regions


Vores hovedmænd er EPSI Rating Group og Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa, og EPSI Rating er en del af det europæiske netværk. Institut for Kvalitetsudvikling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. Hovedmændene i SIQ er den svenske stat, via Tillväxtverket, og medlemsorganisationerne i “Intressentforeningen Kvalitetsudvikling”.

Relateret materiale

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

EPSI Rating Danmark leverer handlingsorienterede indsigter - vi stiller skarpt på kunder, borgere m.fl. - og hjælper virksomheder og samfund med at fokusere på de ting, der er vigtigst i interessenternes øjne.

EPSI Rating
Nybrogade 12
1203 København K