Gå til indhold
Tilfredshed med corona-håndtering i Danmark
Tilfredshed med corona-håndtering i Danmark

Pressemeddelelse -

​Danskerne er vilde med Søren Brostrøm og utilfredse med EU

”Vi forventede, at de 1.200 danskere, der har svaret på undersøgelsen, ville være positive over for sundhedsvæsenet. Men at vi når så højt op, er en overraskelse. Det er meget sjældent, at vi ser så høje scores – og så endda på et repræsentativt udsnit af den danske befolkning. Det er både de unge i hovedstaden og de ældre i udkanten – og alle dem indimellem – der er tilfredse med sundhedsvæsenet,” siger Sofie Breum.

En fjerde interessant finding i EPSI Ratings studie er, at EU får tæt på dumpekarakter af danskerne. En score under 60 er normalt opfattet som ”utilfreds”, og den danske befolkning er med sikkerhed ikke tilfreds med EU i corona-situationen.

”EU har ikke spillet en bemærkelsesværdig rolle i debatten, så det er måske naturligt, at en andel af de adspurgte har svaret ”ved ikke” til spørgsmålet. Men det, vi ser af tallet, er ikke et ”ved ikke” – det er en direkte utilfreds score (ved ikke holdes ude af analysen). Og måske kan man deraf lede, at danskerne savner mere involvering fra EU?,” siger Sofie Breum. 

Emner


EPSI Rating Danmark er en del af EPSI Rating Group, der er ejet af det svenske Institut for Kvalitet (SIQ). EPSI Rating Group gennemfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa.

EPSI Rating Danmark står bag det officielle danske branchebenchmark for kundetilfredshed for banker, forsikringsselskaber og energileverandører i Danmark.

EPSI Rating Danmark benytter den anerkendte EPSI model til analyser, og står for valid og pålidelig forskning og undersøgelser på tværs af brancher, lande og segmenter. 

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

EPSI Rating Danmark leverer handlingsorienterede indsigter - vi stiller skarpt på kunder, borgere m.fl. - og hjælper virksomheder og samfund med at fokusere på de ting, der er vigtigst i interessenternes øjne.

EPSI Rating
Nybrogade 12
1203 København K