Gå til indhold
Telekom: Danskerne er tilfredse med deres mobilselskab, men bredbånds- og TV-udbyderne halter bagefter…

Pressemeddelelse -

Telekom: Danskerne er tilfredse med deres mobilselskab, men bredbånds- og TV-udbyderne halter bagefter…

EPSI Rating præsenterer nu årets branchetal for telekom. Vi stiller skarpt på relevante resultater for både mobilselskaber, bredbåndsleverandører, TV-udbydere og streaming.

Højest loyalitet hos streamingudbydere

Den overordnede kundetilfredshed for mobil, bredbånd, tv og streaming er stigende fra sidste år. Når man ser på hvilke kunder der stadig forventer at være kunde om 1 år, så er det streamingudbyderne som har de mest loyale kunde. Mobilselskaberne er næst i rækken på loyale kunder, dog er der mindre forskel på loyaliteten på mobil og bredbånd i år, sammenlignet med sidste år.

De små selskaber vinder på kundetilfredshed

De øvrige mobilselskaber vinder igen i år i årets branchestudie på mobilselskaber. CBB løber med 2. pladsen med en kundetilfredshed på 79,0 efterfulgt af CallMe, som er dette års højdespringer med den største positive udvikling på +9,4 indekspoint fra sidste års bundplads til dette års 3. plads.

Det er dog ikke kun top 3, der har oplevet en stigning i kundetilfredsheden. Brancheniveauet er steget med 0,5 indekspoint og der ses generelt, en stigende tendens i kundetilfredsheden for mobilselskaberne. 5 ud af 9 selskaber stiger i dette års måling, heriblandt Telenor med +4,4 indekspoint.

Enkelte selskaber har oplevet fald siden sidste år, bl.a. er kundetilfredsheden hos Telmore, Oister, Telia og 3, faldet. Den største negative udvikling ses hos Oister med -3,5 indekspoint fra 2022, efterfulgt af Telmore der falder med -1,9 indekspoint.


Kategorier


EPSI Rating Danmark er en del af  EPSI Rating Group, som er ejet af Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa, og EPSI Rating er en del af det europæiske netværk. Institut for Kvalitetsudvikling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. 

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

EPSI Rating Danmark leverer handlingsorienterede indsigter - vi stiller skarpt på kunder, borgere m.fl. - og hjælper virksomheder og samfund med at fokusere på de ting, der er vigtigst i interessenternes øjne.

EPSI Rating
Nybrogade 12
1203 København K