Gå til indhold
VESTJYLLAND FORSIKRING OG LÆRERSTANDENS BRANDFORSIKRING I FRONT PÅ BÆREDYTIGHED - i kundernes øjne

Pressemeddelelse -

VESTJYLLAND FORSIKRING OG LÆRERSTANDENS BRANDFORSIKRING I FRONT PÅ BÆREDYTIGHED - i kundernes øjne

EPSI Rating præsenterer Bæredygtighedsindeks 2023. Et indeks, der stiller skarpt på kundernes oplevede bæredygtighedsindsats fra forsikringsselskaberne.

Spørgsmål om bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed bliver stadig vigtigere for forbrugere, organisationer og virksomheder. Siden 2005 har vi set en stadig stærkere sammenhæng mellem kundernes opfattelse af samfundsansvar og kundetilfredshed, hvorfor EPSI leverer et separat bæredygtighedsindeks som supplement til branchestudierne om kundetilfredshed.

Bæredygtighedsindekset er baseret på ny forskning af EPSI Rating Group og Svenskt Kvalitetsindeks. Forskningen har fokuseret på, hvad der har betydning for bæredygtighedsindsatser i forbrugernes øjne. Særligt tre temaer har stor betydning: Om virksomhederne investerer med fremtidige generationer for øje, om virksomhederne stræber efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning, og om virksomheden tager et samfundsansvar (etisk, miljømæssigt, økonomisk og socialt).

VESTJYLLAND FORSIKRING OGLÆRERSTANDENS BRANDFORSIKRING I FRONT

På bæredygtighedsindekset scorer Vestjylland Forsikring højest, stærkt efterfulgt af Lærerstandens Brandforsikring, der i år står for en af de største stigninger.

EPSI’s Bæredygtighedsindeks rangerer de største danske forsikringsselskaber efter hvordan kunderne oplever deres bæredygtighedsindsats.

Kategorier


EPSI Rating Danmark er en del af  EPSI Rating Group, som er ejet af Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa, og EPSI Rating er en del af det europæiske netværk. Institut for Kvalitetsudvikling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. 

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

EPSI Rating Danmark leverer handlingsorienterede indsigter - vi stiller skarpt på kunder, borgere m.fl. - og hjælper virksomheder og samfund med at fokusere på de ting, der er vigtigst i interessenternes øjne.

EPSI Rating
Nybrogade 12
1203 København K