Få vores nyheder på mail

En sammenfatning af EPSI Rating Danmarks branchestudier i 2017

Pressemeddelelse   •   Feb 12, 2018 12:05 CET

Nu har vi summeret og sammenfattet samtlige branchestudier, som EPSI Rating i Danmark gennemførte i 2017. I dag offentliggør vi dette resume.

Når vi ser tilbage på vores undersøgelser fra 2017, ser vi, at daginstitutioner og forsikrings- og mobilselskaber på privatmarkedet, ligesom sidste år, har de mest tilfredse kunder i Danmark.

Der er dog mange udfordringer; drivkræfter og købsadfærd ændres, kundeoplevelser – både positive og negative – spredes på millisekunder på sociale medier, nye digitale tjenester bringer kunder tættere på deres leverandører, men øger afstanden til personlige relationer. Konklusionen er, at det nu er vigtigere end nogensinde virkelig at forstå, hvad der driver kundetilfredshed. 

Mere information omkring studiet, på www.epsi-denmark.org

Kontakt information:

Helene Söderberg, Direktør

Telefon: 31 75 40 38

e-post: helene.soderberg@epsi-rating.com 

Vores hovedmænd er EPSI Rating Group og Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa, og EPSI Rating er en del af det europæiske netværk. Institut for Kvalitetsudvikling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. Hovedmændene i SIQ er den svenske stat, via Tillväxtverket, og medlemsorganisationerne i “Intressentforeningen Kvalitetsudvikling”.

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.